prosklitiria gamou vaptisis
prosklitiria cart
prosklitiria gamou user
prosklitiria cart

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα www.osprosklitiria.gr σημαίνει αυτομάτως πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους κάτωθι όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης αυτής. Αυτή η συνθήκη είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας. Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιους ή όλους τους κάτωθι όρους χρήσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η εταιρία "OS Prosklitiria" δε φέρει καμία ευθύνη για λανθασμένη πληροφόρηση του χρήστη σχετικά με τους όρους χρήσης ή για τη μερικώς ενημέρωση αυτού.

Το www.osprosklitiria.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης "ΤΡΙΓΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ" με Α.Φ.Μ. 141204839 και τα εξής στοιχεία επικοινωνίας:
Κατσιμίδη 27
TK.: 54638
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310.207.777
E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υλοποίηση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μόνο με τους εξής τρόπους:

  1. μέσω της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας το καλάθι αγορών
  2. μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στέλνοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε την ποσότητα αυτών και τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να υλοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας.
  3. μέσω τηλεφώνου επικοινωνώντας στο 2310.207.777

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας στο αντίστοιχο ενημερωτικό άρθρο μας.

Ελάχιστη Παραγγελία

Η ελάχιστη παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα "OS Prosklitiria" ορίζεται στα 5.00€ αξία προϊόντων (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ). Σε περίπτωση που συμπληρώσετε στο καλάθι σας προϊόντα λιγότερα του συγκεκριμένου ποσού η παραγγελία δεν θα προχωρήσει και θα ενημερωθείτε στην αντίστοιχη σελίδα πως δεν έχετε συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό παραγγελίας.

Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώνετε είναι λάθος ή δεν απαντήσετε στις κλήσεις και τα ηλεκτρονικά μηνύματά μας εντός 10 ημερών τότε η παραγγελία έγκυρη και χρεώνεστε ολόκληρο το ποσό αυτής.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail ώστε η παραγγελία να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς δική σας χρέωση.

Πολιτική Τιμών και Προσφορών

Το OS Prosklitiria μπορεί να καταργήσει ή να αλλάξει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων καθώς και τις τιμές τους χωρίς καμία προειδοποίηση. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που αναγράφεται στην παραγγελία του, άσχετα αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Οι τιμές των προϊόντων είναι όλες σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ (24%). Το Ευρώ αποτελεί το αποκλειστικό νόμισμα για τις συναλλαγές του "OS Prosklitiria" στο www.osprosklitiria.gr. Οι προσφορές δεν ισχύουν σε προϊόντα που υπόκεινται ήδη σε κάποια προσφορά ή προωθητική ενέργεια μέσω social media.

Πολιτική απορρήτου και προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR)

Είναι απαραίτητο να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή της παραγγελίας και για την αλληλογραφία μαζί σας. Δεν διανέμουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους για διαφημιστικούς λόγους, ούτε σε εταιρίες προώθησης υπηρεσιών/προϊόντων. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας osprosklitiria.gr κρυπτογραφημένα με σκοπό να μην μπορέσει να τα προσπελάσει κάποιος hacker ή κακόβουλο λογισμικό. Εγγυόμαστε για την ακεραιότητα αυτών και δεσμευόμαστε για την αποκλειστική χρήση τους κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου στο αντίστοιχο ενημερωτικό άρθρο μας.

IP Διευθύνσεις

Η διεύθυνση IP κάθε επισκέπτη που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, αξιοποιείται αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, καθώς και για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Αναπαραγωγή περιεχομένου

Το "OS Prosklitiria" αποτελεί το μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του και προστατεύονται από την ελληνική νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις διεθνείς συνθήκες. Η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους εκ των περιεχομένων της ιστοσελίδας του OS Prosklitiria με οποιονδήποτε τρόπο, επιτρέπεται μόνο με την έγγραφη άδεια των κατόχων και την υποχρεωτική αναφορά της πηγής. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κάνετε λήψη πληροφοριών, όπως κείμενα, εικόνες, ήχο και βίντεο, από την ιστοσελίδα μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Τυχόν τροποποίηση ή περαιτέρω αναπαραγωγή της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της απαγορεύεται ρητώς.

Υπερ-συνδέσεις (Hyper-links)

Αυτή η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει παραπομπές ή συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους που δεν ελέγχονται από το "OS Prosklitiria". Αντίστοιχα, άλλοι διαδικτυακοί τόποι ενδέχεται να περιέχουν παραπομπές ή συνδέσμους αναφερόμενους στην παρούσα ιστοσελίδα. Διευκρινίζεται ότι το "OS Prosklitiria" δεν έχει επαληθεύσει όλες τις ιστοσελίδες που πιθανόν «συνδέονται» με τη δική της και κατ’ επέκταση ούτε το περιεχόμενο αυτών και συνεπώς αποποιείται κάθε ευθύνη ως προς τις πληροφορίες, τις διαφημίσεις, τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες που περιέχονται σε αυτές, ως προς τυχόν επιγενόμενη τροποποίηση ή κατάργησή τους, καθώς και ως προς τη χρήση που γίνεται από τον χρήστη. Η χρήση αυτών των ιστοσελίδων από τον χρήστη αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του τελευταίου.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εφαρμοστέο δίκαιο το ελληνικό.

Εάν δε συμφωνείτε με τους όρους του παρόντος, τότε οφείλετε να μη κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα OS Prosklitiria, το περιεχόμενό της και οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης μπορεί να ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα ή/και να τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των επιμέρους σελίδων αυτής για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές ισοδυναμεί με την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.